DonationBoxNewUse.jpg

Pengedonasjoner kommer godt med og går uavkortet til hjelpearbeid. Vi er en liten organisasjon som drives frivillig og vi følger tett opp de vi hjelper.  Når penger kommer inn, brukes midlene enten til å hjelpe personer som allerede er tatt inn i vårt program eller det muliggjør at vi kan hjelpe flere. Målet er at mottakeren blir i stand til å forsørge seg selv.

Bedrifter som støtter oss kan bli profilert på nettsiden og facebooksiden vår. Har du lyst til å sette i gang en innsamlingsaksjon for å støtte NewUse? Ikke nøl med å ta kontakt. 

I vår NewUse-butikk i Hikkaduwa har vi en donasjons-boks der man kan gi penger. For øyeblikket er vi i gang med en pengeinnsamling for en veldig fattig familie som bor i et skur ved elva. Les mer om dette på bloggen vår. Ønsker du å donere penger kan du overføre til nr. #86985 eller søke opp NewUse Forening i Vipps, foreta en engangs betaling eller sette opp fast trekk til NewUse Forening sin bankkonto 1503.85.92952 eller trykke på doner knappen for å betale med kort. 

 
Clote_donation_to_NewUse_second_hand_shop_Hikkaduwa

Donasjon til gjenbruk

Skal du eller noen du kjenner reise til Sri Lanka?

Til vår NewUse gjenbruksbutikk trenger vi:

  • sommerklær og sko til voksne og barn
  • strandhåndklær
  • capser
  • elektronikk (telefon, kamera, PC, nettbrett)

Vi setter pris på at det du donerer er rent, helt og i god stand. Skal du reise hjem fra Sri Lanka og ønsker å donere noen brukte klær eller håndklær, så vasker vi dette. NewUse-butikken er en spennende og innbydende butikk der både turister og lokale kan gjøre gode kjøp. Ting du fint kan klare deg uten hjemme, blir satt stor pris på her.

Enkelt å levere donasjoner. Du kan enten komme innom vår gjenbruksbutikk i Hikkaduwa og levere, eller ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema, på epost: info@newuse.org eller ring oss så plukker vi opp.

Hjelp oss å dele informasjon om hva vi gjør. Fortell om oss, følg bloggen vår, del, og lik oss på Facebook.

NewUseSlagord.jpg